Wereld Kampioen Grazy Babs Bumper en Anwell Selma Amira 

 

 

Nestje "E" is op 28 Mei 2018 geboren. Het nestje bestaat ui 4 katertjes en 2 poesjes. Na een toch wat lastig begin werden de kittens vrij snel achter elkaar geboren. Amira kon daardoor lekker snel van haar kittens genieten en lekker uitrusten. Het was vrij lastig om die kleine schatjes uit elkaar te houden, ze lijken zo veel op elkaar. We hebben dan dus ook maar besloten om voor dit nestje de kleuren bandjes om te doen.


      Anwell Selma Elke:


Elke werd als eerste geboren, ze had besloten om eerst haar staatje te laten komen. Het heeft een tijdje geduurd voor dat haar achterpootjes ook kwamen na een flinke gil van Amira werd ze eindelijk geboren. Nadat ze lekker gewassen was heb ik haar voorzichtig op gepakt en verzorgd. Elke woog 122gram. Als je nog interesse heb in Elke hoor ik het graag, ze is inmiddels geholpen en zoek samen met haar zus nog een gouden mandje.

  Anwell Selma Eros:  


1 uur later dan Elke werd Eros geboren, hij was gelijk heel levendig en begon behoorlijk te mauwen. Eros is het donkerste kitten uit dit nestje. Hij woog 108 gram. Eros is samen met zijn broer Ebbe verhuist naar Aalten.
Anwell Selma Ezra:  


Een kwartier na Eros, kwam Ezra hij was er stil en nog voor dat Amira hem kon wassen had hij al de tepel gevonden. Na dat hij eindelijk gewassen was kon ik hem wegen hij was 117 gram, ook netjes. Ezra woont nu in Emmen.
Anwell Selma Ebbe:

 

En toen kwam Ebbe met zijn eigenwijze koppie, kleine kraal oogjes en een licht snuitje. Ebbe liet ook snel van zich horen en wist ook snel zijn plekje op te eisen. Ebbe woog bij zijn geboorte 111 gram. Ebbe woon in Aalten bij zijn grote broer Eros.  

Anwell Selma Eliot:


Na zo'n 1.5 uur kwam Eliot. Eliot was echt heel stil ik hoorde hem niet, toen ik aanraakte begon hij pas te mauwen Amira en ik schrokken daarvan Amira keek me zo aan van wat deo je nou. Na zijn wasbeurt zag ik dat hij een mooie bruin/rode gloed over zijn vachtje had, echt zo super mooi. Eliot woog 118 gram. Hij woon nu in Bussum.

 Anwell Selma Ellie:


Als laatste kwam Ellie. Ze slaapt graag tussen de achterpoten van mamma. ze is vrij stil en wacht ook rustig haar beurt af om lekker bij Amira te kunnen drinken en daar neem ze dan ook lekker de tijd voor. Ellie woog 110 gram bij haar geboorte. Ze is inmiddels uitgegroeid tot een engeltje maar ook op zijn tijd een duiveltje. ook Ellie wacht samen met Elke op een nieuw verblijf.