Duvigo Herman en Anwell Selma Amira 


Herman en Amira zijn op 21 Januari 2017 de ouders van nestje "D" geworden. Het zijn 3 mannetjes en 3 vrouwtjes. De bevalling ging super de kittens zijn ongeveer een half uurtje na elkaar geboren.

 
Anwell Selma Dolly: 


Dolly werd als eerste geboren. In eerste instantie had ik het niet meer het was weer een stuit en aan gezien ik daar niet zo'n beste ervaring mee heb was ik erg nerveus, maar Amira deed het goed en Dolly was zeer levendig, daardoor was ik snel weer in me sas en kon ik weer samen met mijn man Steven genieten van deze bevaling. Dolly heeft een prachtige kleur en zo'n lief karakter ze kan met alle katten overweg en is ook graag op schoot. Dolly mag lekker bij ons blijven en als ze dan rond de 1.5 jaar is mag ze zelf ook mamma worden.


 

Dolly November 2017
Anwell Selma David: 


David was het rustigste van het nestje hij lag ook heel graag bij mamma en dan zo kijken naar wat zijn broertjes en zusjes uitspookte. David ging als eerste zelf op de kattenbak. Hoe klein hij ook was knorren kon hij als de beste. David woont nu in Woerden. Sinds Juni 2017 heeft David een stiefbroertje Job. David Januari 2018
Anwell Selma Draakje: 


Toen was dit mannetje er. Wat een dondersteentje. Hij ging boven op mamma liggen om zo makkelijk bij de tepel te kunnen dit was erg slim zeker als ze met zijn zessen te gelijk wilde drinken. Een naam bedenken ging niet makkelijk er moest een naam komen die echt bij hem past. Toen kwam er een echtpaar op kitten bezoek, ze waren meteen verliefd op deze schat en al binnen een uurtje kreeg hij de naam Draakje en ja dit paste echt bij hem. Hij heeft een geweldige leven in Hardewijk. Samen met zijn stiefbroer Boris mag hij met zijn mensenouders mee in de camper op vakantie en daar genieten hij zeker van.


  

Draakje Februari 2018
Anwell Selma Dark: 


Dark lijkt het meeste op zijn moeder kwa kraaloogjes en kleur. Hij was graag bij zijn broer Draakje. Als hij iets van plan was zag je hem gaan en dan halve wegen wist hij niet weer wat hij wilde doen en zag je aan zijn kopje zo van wat wilde ik nou ook al weer doen. Dark heet nu Elvis en woon is een groot gezin met ook 2 grote honden in de Woude.Elvis december 2017

 


 

Anwell Selma Daisy: 


Daar is onze kameleonnetje elke keer als je naar haar keek leek ze van kleur te wisselen zo apart. Ze vond het er leuk om koprolletje te maken en een stukje papier is niet veilig bij haar. Als mamma riep was ze als eerste weer in nest aanwezig. Daisy heet nu Zuma. Ze woont samen met haar zusje Dotje in Zutphen.


Zuma Juli 2017
Anwell Selma Dotje:


Hier is dan onze fotomodel, We konden niet stoppen om foto's van deze mooie dammetje te maken, Ze ging er ook voor liggen/staan. Al die aandacht vond ze geweldig. Ook haar moeder kon maar niet stoppen om haar op te poetsen waar ze ook van genoot. Ik ben erg blij dat Dotje samen met haar zus Zuma mag opgroeien die 2 zijn bestemd voor elkaar. Dotje heet nu Yuca. 

 


Yuca Juli 2017