Strong Will Bob en Anwell Selma Amira   


Bob en Amira zijn de trotse ouders van 3 prachtige kittens die geboren zijn op 7 juli 2016.

Nestje "C" bestaat uit 2 vrouwtjes en 1 mannetje.

Anwell Selma Caylia:Deze mooie dame werd als eerste geboren. Ze deed het gelijk goed en ging al snel op zoek naar mama’s borst. Caylia heeft de ogen van haar moeder precies zulke pret oogjes en pret had ze hoor. Verstoppetje was haar lieveling spel zoals onder de keukenkast verstoppen. Samen met der broer en zus haalde ze heel wat kattenkwaad uit. Caylia woon nu in Feanwalden en ze mocht gelukkig haar mooie naam behouden. Op 3 December 2017 heeft Caylia een stiefbroer Milow gekregen.


Caylia November 2017

 Anwell Selma Clint: 

    

En toen was Clint er, wat een straal was dat zo’n boefje we hebben heel wat moeten lachen om hem. Maar toen hij eenmaal van de moedermelk af ging naar vast voedsel werd hij ziekjes, och en wat hebben we ons zorgen om hem gemaakt maar gelukkig door mijn goede zorg (al zeg ik het zelf) heeft hij het gered. Eenmaal op geknapt was er niets meer van te merken dat hij zo ziek is geweest. Hij zat als eerste boven in de krabpaal en was een echter ontdekker. Samen met zijn zusje Ceciel woont hij nu in Groningen. Zijn naam is nu Binks.


Binks Februari 2017

 Anwell Selma Ceciel: 


Ceciel kwam als laatste, Ik zag al gelijk dat ze een mooi patroontje had. Ze was vrij stil en kwam niet echt op de voorgrond. We mochten haar wel aaien en ze kwam ook graag op schoot. Spelen deed ze dan het liefst met haar grote broer en hem volgde ze dan ook graag. Was ze verlegen? Ik weet het niet hoor want zodra er eten tevoorschijn kwam was ze als eerste bij de voerbakjes. Wij zijn erg blij dat ze bij haar broer in Groningen mocht blijven. Ceciel heet nu Leia wat ik ook een mooie naam vind.Leia Februari 2017