Maneschijn Jinx en Amna Aijha Issa 


Jinx en Issa zijn de trotse ouders van vier prachtige kitten's die geboren zijn op 20 November 2014. Nestje "A" bestaat uit twee vrouwtjes en twee mannetjes.

 

 Anwell Selma Ardo:  

 

Ardo is de eerste die geboren werd. Issa wist niet wat er gebeurde en wilde op de kattenbak waarschijnlijk dacht ze dat ze moest poepen :-). Ik heb haar heel voorzichtig van de kattenbak afgeduwd waardoor Ardo op de deurmat geboren is. O o o wat was dat een geweldige ervaring zo’n eerst kitten die geboren werd, voor Issa maar ook zeker voor mij! Ardo woont samen met zijn stiefbroer Carfield ( een Europese kort haar ) bij mijn dochter en schoonzoon in Zoetermeer. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een stoer bink, een boefje maar ook zeker een schatje en op zijn tijd een knuffelbeer.Ardo December 2017

  Anwell Selma Arda: 


2 uur na dat Ardo geboren was kwam deze mooi dame op de wereld. Ze was in eerste instantie een beetje verlegen en schuilde graag achter mamma. later kwam ze wel meer te voorschijn en wist altijd als eerste de voerbak te vinden. Wat betref het spelen deed ze altijd haar broer Amor na. Arda woont nu in Odijk samen met 2 honden en later is er nog een andere kat bij gekomen. Haar eigenaar heeft haar de naam Amy gegeven.


Amy Februari 2017

 Anwell Selma Amor: En toen kwam Amor een slagje kleiner maar o wat is hij mooi dat zagen we meteen. Amor lag het liefste de hele dag bij mamma aan der borst, maar of hij nou echt de hele tijd aan het drinken was, was mij niet duidelijk! Hij bleef de kleinste van het nest niet dat hij daar hinder van had hoor integendeel zelfs. Amor was ook gek op spelen, een propje papier en een stukje touw was niet veilig bij hem. Amor woont nu samen met Rosco zijn stiefbroer in Tolbert.

 

Amor September 2017

 Anwell Selma Amira: 


Als laatste kwam Amira, in eerste instantie viel ze niet echt op ze was mooi heel donker en super glanzend. Later werd ze erg grappig met haar kraal oogjes en een uitstraling van een dondersteentje wat ook bleek wandt ze vond het erg leuk om in de billen van der broertje Ardo te bijten. Als ze aan het spelen was rende ze heel hard waardoor ze overal tegen aan botste. Koppeltje duikelen was ze ook een ster in. Amira is bij ons gebleven, door haar kraal oogjes werd ik zo verliefd op haar, daarom kon ik haar echt niet meer afstaan.


 

Amira Februari 2018