Wij hechten veel waarde aan de achtergrond en het karakter maar uiteraard ook de gezondheid van onze dieren. Daarom worden onze katten DNA getest bij dr. Van Haeringen op diverse genetische afwijkingen. Voor o.a. de FIV & FeLV test, PKD en HCM. Deze testen zullen met enige regelmaat herhaald worden.  


De kittens mogen verhuizen als ze 13 weken oud zijn.

Ze zijn dan:

- gechipt

- 4x ontwormt en ontvlooit

- 2x gevaccineerd

- ze krijgen een mundikat stamboom mee

- en het nieuwe baasje ontvangt ook een leuk kittenpakket


Wij hanteren een vaste verkoopprijs van € 850,=.


U kunt op onze kittens reageren via de informatie die u kunt vinden onder het kopje contact, vermeld goed de naam van de kitten waarin u geïnteresseerd bent.  
Op 28 Mei 2018 is het nestje geboren van:

Wereld Kampioen Grazy Babs Bumper en Anwell Selma AmiraNestje: E

  

Na een toch wat lastig begin werden de kittens vrij snel achter elkaar geboren. Amira kon daardoor lekker snel van haar kittens genieten en lekker uitrusten. Het was vrij lastig om die kleine schatjes uit elkaar te houden, ze lijken zo veel op elkaar. We hebben dan dus ook maar besloten om voor dit nestje de kleuren bandjes om te doen. 


                                         Elke               Ellie               Eros                 Eliot              Ebbe               Ezra

   


Elke werd als eerste geboren, ze had besloten om maar eerst haar staartje naar buiten te laten komen. Het heeft een tijdje geduurd voor dat haar achterpootjes kwamen en na een flinke gil van Amira werd ze eindelijk geboren. Na dat ze lekker gewassen was heb ik haar voorzichtig op gepakt en verzorgd. Elke woog 122 gram. Elke is nog beschikbaar


  Elke 6 weken oud1 uur later werd Eros geboren, hij was gelijk heel levendig en begon behoorlijk te miauwen. Eros is het donkerste kitten van het nestje. Hij woog na zijn geboorte 108 gram. Eros is inmiddels samen met zijn broer Ebbe verhuist naar zijn nieuwe eigenaar. 


Eros 6 weken oud

 


Een kwartier na Eros, kwam Ezra hij was erg stil en nog voor dat mamma hem kon wassen had hij al de tepel gevonden. Na dat hij eindelijk gewassen was kon ik hem wegen 117 gram ook netje. Ezra is inmiddels ook op zijn nieuw verblijf.


 

Ezra 6 weken oud


En toen kwam Ebbe met zijn eigenwijze koppie, kleine kraal oogjes en een licht snuitje. Ebbe liet ook snel van zich horen en wist ook snel zijn plekje op te eisen. Ebbe woog bij zijn Geboorte 111 gram. Ebbe en Eros zijn nu samen bij hun nieuwe verblijf.


Ebbe 6 weken oud

 


Na zo'n 1.5 uur kwam Eliot, Eliot was echt heel stil ik hoorde hem niet, toen ik hem aanraakte begon hij heel hard te miauwen Amira en ik schrokken daarvan en Amira keek me zo aan van wat doe je nou, na zijn was beurt zag ik dat hij een mooie bruine/rode gloed over zijn vachtje heeft echt super mooi. Eliot woog 118 gram. Eliot heeft ook zijn gouden mandje gevonden. 


  

Eliot 6 weken oudAls laatste was Ellie. Ze slaapt graag tussen de achterpoten van haar mamma. Ze is vrij stil en wacht ook rustig haar beurt af om lekker bij Amira te kunnen drinken en neem ze daar ook lekker de tijd voor. Ellie woog 110 gram bij haar geboorte. Ellie wacht nog steeds op haar nieuwe eigenaar die ze kan gaan verblijden met haar liefde. 


 

Ellie 6 weken oud
Op 20 Juli 2018 zijn de kittens geboren van:


Valaine Calins Jesse Kastopolis & Anwell Selma Dolly
Voor de eerste keer bevallen was voor Dolly geen probleem. Het ging geweldig goed en was gelijk al een geweldige moeder. ze heeft 2 kittens waar ze ondanks de warmte goed voor zorgde. De werpkist vond ze maar niets en nam ze de 2 om de buurt mee naar de woonkamer. daar maar een dekentje op de vloer en dit ging goed en hebben het dan ook maar zo gelaten. Dolly en Jesse hebben een zoon Finn en een dochter Fenna.


Finn is een prachtig katertje, hij is erg nieuwsgierig en stoer. als zijn zusje ligt te slapen springt hij boven op haar om te zeggen dat hij wilt spelen. ja hij is ook gek op propjes papier die hij dan in zijn bek meeneem.

 

Fenna is zo'n poepie ze weet precies wanneer ze een mooi kopje op moet zetten zodra ze zie en hoort dat ik foto's neem gaat ze er echt voor zitten ze is echt een prinsesje. Fenna mag als ze 13 weken is naar Noorwegen verhuizen we zijn hier zo trots op!